Slagerij Burms - Specialist in zelfbereide producten

Een 50 jaar bestaande ambachtelijke slagerij gelegen aan de rand van Gent

In 1966 opgericht door Albert Burms met het oog om de klant eerlijke en kwaliteitsvolle vleeswaren aan te bieden. Sindsdien is dit nog steeds de leuze van het bedrijf. In 2002 heeft vader Burms de zaak overgelaten aan zijn zoon Hans.
In een tijd van industriële producten, de klanten ervan overtuigen dat het nog steeds mogelijk is om zonder toevoeging van geur-, smaak-, conserveringsmiddelen smakelijke charcuterie te produceren.
Wij gaan nog steeds onze runderen levend gaan kiezen bewust bij kleine landbouwers. Zo zijn we zeker van de kwaliteit.

Dag van de ambachten 2015

Op 22 november '15 geven we van 10:00 tot 15:00 een demo van witte, zwarte pensen en gekookte ham.
Een voorsmaakje van wat onze Kerst en Nieuwjaarssuggessties zullen zijn, stellen we dan graag ten toon.
Gezien we maar een klein familiebedrijfje zijn is inschrijven wel aan te raden.
Inschrijven kan via contact@slagerijburms.be.
Tot 22 november achter de schermen van Slagerij Burms!

Winkel Slagerij Burms

Voor een authentieke kerst en een nieuwe start. Bekijk hier onze aanbiedingen.

Bekijk gerust onze website om te ontdekken wat Slagerij Burms te bieden heeft. Kom zeker eens langs in onze slagerij en ontdek wat voor lekkers we te bieden hebben.